Results 1 to 9 of 9

Thread: StreetList and HouseNumber empty on research

  1. #1
    Neuer skobbler
    Join Date
    14.07.2015
    Posts
    9

    StreetList and HouseNumber empty on research

    Hi,

    I have tried to implement an offline research.
    I have downloaded all the files related to the city code USNYCITY01
    post-pic_001-offlineInstalledMaps.jpg

    I have implemented the following code for the search:

    Code:
    SKSearchService.sharedInstance().searchServiceDelegate = self
    SKSearchService.sharedInstance().searchResultsNumber = 500
    SKMapsService.sharedInstance().connectivityMode = SKConnectivityMode.Offline;
    
    let multiStepSearchObject = SKMultiStepSearchSettings()
    multiStepSearchObject.listLevel = SKListLevel.StreetList
    multiStepSearchObject.offlinePackageCode = “USNYCITY01”
    multiStepSearchObject.searchTerm = “”
    multiStepSearchObject.parentIndex = 18446744073709551615 /// should be 0 will be fix in the next SDK version
    SKSearchService.sharedInstance().startMultiStepSearchWithSettings(multiStepSearchObject)
    And the following implementation for the protocol SKSearchServiceDelegate:


    Code:
    /// Class methods to conform to SKSearchServiceDelegate protocol
    func searchService(searchService: SKSearchService!, didRetrieveMultiStepSearchResults searchResults: [AnyObject]!) {
         println("search results : \(searchResults)")
         /* the lines below trigger an error because search result is empty
         let searchResult = searchResults[0] as? SKSearchResult
         if (searchResult != nil) {
              println("coordinate are: \(searchResult?.coordinate.latitude), \(searchResult?.coordinate.longitude)")
         }*/
    
    }
    When running, it displays in the console:
    getname: 0s 0ms
    search results : []

    If I change multiStepSearchObject.listLevel = SKListLevel.StreetList to multiStepSearchObject.listLevel = SKListLevel.CityList, I have some results but I don’t understand why the StreetList is empty.

    Can you please help me figure out what I am doing wrong?

    -- Regards

  2. #2
    Dev platform evangelist dandronic's Avatar
    Join Date
    31.03.2014
    Posts
    177
    We've passed your question to the development team and we're now waiting for them to look into it.
    As soon as we have an update we'll update the thread.

  3. #3
    Neuer skobbler
    Join Date
    14.07.2015
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by dandronic View Post
    We've passed your question to the development team and we're now waiting for them to look into it.
    As soon as we have an update we'll update the thread.
    Hi dandronic,

    Thank you for you reply, let me know if there is any additional information that I can provide to help identify the issue.

    Regards,
    --
    Guy

  4. #4
    Neuer skobbler
    Join Date
    14.07.2015
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by dandronic View Post
    We've passed your question to the development team and we're now waiting for them to look into it.
    As soon as we have an update we'll update the thread.
    Hi dandronic,

    Any update from the dev team on the matter?

    Regards,
    --

  5. #5
    Oberskobbler
    Join Date
    22.07.2014
    Posts
    399
    Hi gtonye,

    It's still "on the table" for investigation. We'll get back to you as soon as we get an answer.

  6. #6
    Neuer skobbler
    Join Date
    12.08.2015
    Posts
    2
    wann wird die Antwort sein?

  7. #7
    Oberskobbler
    Join Date
    22.07.2014
    Posts
    399
    We'll have an update on this issue in the next days

    Update: the issue seems to be deep down at our C++ level. It is reported to our core team (unfortunately we don't have an exact timeframe when this will be fixed)
    Last edited by Adela_Silvia; 18.08.2015 at 11:01.

  8. #8
    Neuer skobbler
    Join Date
    14.07.2015
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Adela_Silvia View Post
    We'll have an update on this issue in the next days

    Update: the issue seems to be deep down at our C++ level. It is reported to our core team (unfortunately we don't have an exact timeframe when this will be fixed)
    Hi,

    Has there been update on the matter?

    Regards,
    --

  9. #9
    Oberskobbler
    Join Date
    22.07.2014
    Posts
    399
    The issue seems to be deep down at our C++ level. It is reported to our core team (unfortunately we don't have an exact time frame when this will be fixed)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •