PDA

View Full Version : Activating Localization



doormanpgd
05.12.2011, 20:29
Purchased Sat Nav 2 last week and downloaded to my ipad successfully but I keep getting a message on my iphone saying activate localization by going to Settings-Location Services this menu does not exist. All I have is a blank graphed screen and cannot access any maps.
I also purchased world maps and down loaded UK & Spain, how can I browse any map to find various places?

alixx
25.05.2012, 09:45
I have the same problem .....
sos sos sos

alixx
25.05.2012, 13:23
Purchased Sat Nav 2 last week and downloaded to my ipad successfully but I keep getting a message on my iphone saying activate localization by going to Settings-Location Services this menu does not exist. All I have is a blank graphed screen and cannot access any maps.
I also purchased world maps and down loaded UK & Spain, how can I browse any map to find various places?

Configuring the phone and not in navigation